Grondwerken - Saenen Patrick

ONZE DIENSTEN

Homepage > Onze diensten

Onze diensten

Onze diensten - Saenen Patrick

Grondwerken

Dankzij onze georganisserde aanpak leveren wij professioneel grondwerk. Zowel de klassieke grondwerken met uitgravingen als aanvullingen.
Klik HIER voor de foto's

Kinkerwerken

Als professioneel aannemer van klinkerwerken zorgen we in de eerste plaats voor een perfecte dienstverlening. Zo kunt u rekenen op ervaring en vakmanschap. Klinkers, kasseien,.... stuk voor stuk mogelijkheden om je huis een persoonlijke toets mee te geven zodat je huis een echte thuis wordt !
Klik HIER voor de foto's

Sneeuwruimen

Niet alleen openbare wegen raken bedolven onder de sneeuw, ook op de lange opritten en parkings van bedrijven is er vaak geen doorkomen aan. Vanaf deze winter hebben wij onze diensten uitgebreid met het sneeuwruimen en gladheidbestrijding. Denkt u daarbij aan het sneeuwvrij maken van uw oprit, bedrijfsterrein of parkeerplaatsen.
Klik HIER voor de foto's

Tuinonderhoud

Wij verzorgen een volledig of gedeeltelijk tuinonderhoud met de nadruk op kwaliteit tegen een betaalbare prijs en dit voor zowel particulieren als bedrijven. Vakkundig onderhoud, snoeiwerk en bemesting zijn erg belangrijk om langdurig van uw tuin te kunnen genieten. Niet iedereen is echter in de mogelijkheid om dit allemaal zelf te verzorgen.
Klik HIER voor de foto's

Wenst u hierover wat meer informatie,
aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij zullen u graag te woord staan.